Black Friday MySweetStep

Black Friday de MySweetStep. Mes dels descomptes increïbles en totes les sabates de nadons, nenes i nens de la nostra sabateria infantil online

A la sabateria infantil de www.mysweetstep.com, vam celebrar durant el mes de novembre una sèrie de campanyes pre-nadalenques, seguint l'exemple d'altres mercats com el dels EUA o el mercat xinès.
El Black Friday a divendres negre, és una tradició americana, que les empreses van crear per potenciar i incentivar les vendes pre nadal, oferint descomptes molt importants als seus clients, se celebra el divendres següent al dijous de pasqua, per això d'un any a un altre el dia de mes varia. Aquest dia es va pensar per al comerç offline, però aviat les empreses en línia, van voler tenir el seu dia i van crear el Cyber ​​Monday o ciberlunes, que seria el dilluns següent al Black Friday.

Des de 2005 que es va començar a popularitzar als EUA, s'ha estès el seu ús per tot el món i Espanya no s'ha quedat al marge, sent el dia de més vendes per a la majoria de comerços, de tot l'any.
No obstant això han aparegut altres exemples de dia de compres compulsives, com el 11/11 conegut com Single Day o dia del solter xinès, a la Xina aquest dia s'ha convertit, amb molta diferència en el dia de compres en línia per excel·lència, pels descomptes tan importants que s'ofereixen, batent rècords any rere any.
Tot això a generat que moltes empreses, facin del mes de novembre, el mes per excel·lència de les rebaixes o dels descomptes més importants, fins i tot per sobre dels descomptes oferts en les tradicionals rebaixes de gener o juliol., Que han perdut pes.

Trobareu que el single day s'ha convertit en Single Week, el Cyber Monday en Cyber Week i el Black Friday a Black Week o fins i tot en alguns llocs anuncien el Black Month, com podeu veure, cada comerç en línia aplica els descomptes, promocions i rebaixes, com a millor considera.

Els consumidors aprofiten aquest mes de novembre i els grans descomptes per avançar les seves compres de Nadal. A la sabateria infantil Mysweetstep també volem que puguis gaudir d'importants descomptes, i t'oferim grans ofertes en calçat infantil de les millors marques, i com sempre despeses d'enviament i devolució gratis, segons les condicions que podràs trobar a l'apartat d'Enviaments i devolucions .

Totes les marques de la botiga en línia Mysweetstep.com com: Biomecanics, Converse, Pablosky, Chicco, Garvalín, Levis, Replay & Sons, Lulu, Botes UGG, Kickers, Mustang, Igor, Beppi, Agatha Ruiz de la Prada, Primigi, Beppi, Mod8 i Tous Baby, les trobaràs rebaixades amb descomptes de fins al 70% en funció del dia o la setmana.

Si no et vols perdre cap de les nostres promocions, descomptes o ofertes exclusives per a subscriptors, registra't ara en LA NOSTRA NEWSLETTER