Qui som

Mysweetstep.com és una empresa que neix amb l'objectiu de ser un referent en el sector del calçat per a nens. Volem oferir als nostres clients, el calçat infantil de millor qualitat i les últimes novetats, sempre de la mà de les millors marques i especialitzats en els més petits de la casa.

El nostre amor pels nens, per la seva seguretat i benestar, ens fa dia a dia descobrir noves marques, nous models que assegurin la qualitat del seu creixement, amb la importància que té per a això, el desenvolupament dels seus peus, per això un calçat de qualitat i pensat exclusivament per a cada edat és importantíssim.

En Mysweetstep.com volem facilitar-te les coses, volem que la teva experiència sigui gratificant i per això et farem arribar les teves sabates en 24 hores, sense despeses d'enviament, i si quan les rebis no t'agraden o el nombre no és correcte, t'enviarem un missatger a casa teva perquè et porti el número correcte o retiri el producte no desitjat, sense cap cost ni molèstia per a tu, només hauràs de comunicar-nos-i nosaltres ens encarreguem de tot.

A més si vols que la teva compra la enviem a algú com a regal, tenim un embalatge especialment dissenyat per a això. Demani'ls al finalitzar la teva compra.

Desitgem que la teva experiència en Mysweetstep.com sigui molt agradable i agrairem els teus suggeriments o comentaris, per millorar i donar-te millor servei cada dia.

Gràcies per confiar en nosaltres !!!

Titular: Sra. Patricia Peinado Nevado

Direcció: Ctra. De Valls 12, 3-2. 08700 Igualada (Barcelona)

Correu electrònic: mysweetstep@mysweetstep.com

Telèfon de contacte: +34 655011791

Número d'identificació fiscal: ES47634425E

Resolució de litigis en línia conforme a l'Art. 14.1 del Reglament (UE) 524/2013: La Comissió Europea facilita una plataforma de resolució de litigis en línia, la qual es troba disponible en el següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/